DUBBEL FEEST!

In de ochtend van 28 november 2008 had ik tranen van blijdschap. Ik was eindelijk zwanger! Diezelfde middag werd ik gebeld door mijn baas: de zaak was failliet zei hij. Weer tranen, maar nu van boosheid en verdriet. Wat een memorabele dag.
Als vanzelf kwam ik op een kruispunt van keuzes. Wat wil ik? Hoeveel uur wil ik werken? Wil ik nog steeds een leidinggevende functie? De magische woorden van een opdrachtgever drongen langzaam tot mij door: “Waarom begin jij niet voor jezelf? Ik heb vertrouwen in je en ik heb werk voor je.” Dit bepaalde mijn nieuwe koers.
Eind januari 2009 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel met mijn bedrijf Hammenga Coaching en 2009 werd als vanzelf het jaar van de geboortes. Hammenga Coaching kwam als eerste ter wereld en op 27 juli 2009 volgde het grootste wonder: onze zoon Ruben!
Vandaag viert Ruben zijn 6
e verjaardag. Een heugelijke dag! Een prachtige dag om het ruim 6-jarige bestaan van Hammenga Coaching ook aandacht te geven door mijn nieuwe website www.hammengacoaching.nl te lanceren.

Kom dat zien! Wij vieren feest! Ik ben trots!

Met dank aan Ferry en Marije van www.purewebsites.nl en www.schrijfzin.com. Zonder hen was mijn site niet zo mooi, fris en kleurrijk geworden.