Re-integratie

Ik begeleid jou naar werk middels een tweede spoor traject als je wegens ziekte niet meer bij je werkgever in je eigen functie kunt werken. Ook wanneer je bijvoorbeeld ziek uit dienst bent gegaan en een uitkering krijgt van het UWV, kan ik een re-integratietraject inzetten.

Het is van belang dat het klikt tussen ons. Om die reden bied ik kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit is een informatief gesprek met als doel elkaar beter te leren kennen en wederzijdse verwachtingen kenbaar te maken. Jij als klant bepaalt of je na dit gesprek in zee wilt met Hammenga Coaching.

Start je een traject bij Hammenga Coaching, dan beginnen we met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bepalen we samen hoe jouw traject eruit gaat zien. De invulling is uiteraard altijd persoonlijk; het is en blijft maatwerk. Het trajectplan dat n.a.v. dit gesprek wordt opgesteld en dat jij ondertekent, stuur ik naar je werkgever of het UWV. Dat geldt ook voor de rapportages die daarop volgen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen, kan er een aantal onderdelen in het traject naar voren komen. We bepalen samen wat nodig is. Om je een idee te geven:

  • Coachgesprekken om je zelfinzicht te vergroten, angsten en verlies een plek te kunnen geven, je zelfvertrouwen te vergroten en /of je loopbaanrichting te bepalen.
  • Hulp bij het zoeken van een passende baan, directe bemiddeling, schrijven van brieven, opstellen van een pakkend CV, voorbereiding op een sollicitatiegesprek, gebruik van social media (LinkedIn) en netwerken.
  • Nazorg nadat je een baan hebt gevonden, door middel van coachgesprekken.

De sleutels tot succes zijn doelgericht werken, motivatie, in beweging komen en blijven. We denken in mogelijkheden zonder je beperkingen uit het oog te verliezen.

De begeleiding is individueel en vindt op afspraak plaats op werklocaties in Tilburg, Breda, Den Bosch of bij jou thuis.

Ik ben lid van Noloc, vereniging voor loopbaanprofessionals en CMI gecertificeerd.
Stacks Image 1677