Ik heb Bernadette leren kennen als een zeer betrokken en passionele loopbaancoach wiens oprechte doel het is om degenen die zij begeleidt hun droom in werkelijkheid om te laten zetten. Zij heeft mij zeer kundig geholpen met het in kaart brengen van mijn sterke en zwakke kanten en mij het zetje gegeven om voorbij de praktische bezwaren te kijken en te gaan doen waar mijn passie ligt. Ik ga nu vol vertrouwen een compleet andere carrière najagen en dat heb voor een groot deel aan haar enthousiasme te danken!
31 mei 2017, Danielle Heindijk

Bernadette denkt met je mee, gaat uit van je kracht, maar durft zeker ook kritisch te zijn. Haar eerlijkheid en directe manier van communiceren is zeer verfrissend. Ze bezit het vermogen om steeds de vinger op de zere plek te leggen, maar houdt altijd zicht op de persoon die ze voor zicht heeft en acteert daarop. Verder is ze een heerlijk mens met een warme, betrokken persoonlijkheid. Los van de situatie waarin iemand zit is het voor iedereen waardevol om te kijken waar je staat in je werksituatie. Een gesprek of traject met Bernadette kan je alleen maar meer brengen.
16 februari 2017, Marcella Luiken

In 2016 herontdekte ik mezelf. Als onderdeel van mijn herstel na mijn burn-out werkte ik aan mezelf. Met behulp van coach Bernadette Hammenga leerde ik mijn talenten en passies kennen.
1 februari 2017, Maaike van Dooren
Stacks Image 398

Via het UWV heb ik Bernadette leren kennen. Ik wilde de stap zetten naar de arbeidsmarkt als 'ondernemer' maatschappelijk werker. Daar waar anderen zeiden dat ik het niet kan; geloofde Bernadette in mij, in mijn deskundigheid en in mijn dromen! Ze stelt goede en kritische vragen en denkt vanuit mogelijkheden. Dankzij haar sturende rol als coach heb ik binnen 1 jaar een geweldig lopend bedrijf opgebouwd wat ik met passie doe. Bernadette heeft dit proces zeer positief beïnvloed.
4 november 2016, Chanella Maria

In 2009 kwam ik ongewild zonder werk, ik was werkzaam in de techniek. Na gesprekken (ook over de privé situatie) kwamen we er samen achter dat ik wel erg graag richting de gehandicapten zorg zou willen. Ik heb de stap genomen dankzij Bernadette, en werk iedere dag al vijf jaar met erg veel plezier en passie bij Stichting Amarant en ben ondertussen goed geschoold in de specialistische zorg.
10 juni 2015, Rolf Vleeming

Bernadette neemt de tijd om met je mee te denken en stimuleert je je horizon te verbreden. Ik vond het super fijn om met haar samen te werken!
10 november 2014, Sanne Reijnders, www.reijnderstrainingen.nl
Stacks Image 139

Bernadette heeft mij gecoacht in de periode dat ik op zoek ging naar een nieuwe werkkring. Het klikte meteen tussen ons in de intake. In het traject herontdekte ik mijn talenten, ging weer in mijn kracht staan en maakte bewuste keuzes in wat ik wel en niet zocht in een nieuwe baan. Dit proces heeft Bernadette positief beïnvloed in haar rol als begeleidende coach in combinatie met haar rol als ervaringsdeskundige/deelgenoot. Door haar oprechte belangstelling, empatisch vermogen en haar gerichte vragen en opdrachten heeft Bernadette me weer op weg geholpen in het arbeidsproces. Ik kan iedereen die voor keuzes staat in het leven een traject met Bernadette aanraden.
2 augustus 2015, Gerrie van Bree

In de periode dat ik op zoek was naar een nieuwe professionele uitdaging heeft Bernadette me geholpen met het vinden van de juiste focus. Door haar pragmatische en onderzoekende instelling is ze er in korte tijd in geslaagd om vastgeroeste denkpatronen die me onbewust in de weg zaten te doorbreken. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar sterke persoonlijke en confronterende coaching.
18 oktober 2015, Menno Bohm

Bernadette, je bent geduldig, je kunt goed luisteren en je laat anderen in zijn/ haar waarde. Hieruit blijkt je respect voor je gesprekspartner. Verder ben je prettig in de omgang, kun je de ander een spiegel voorhouden en sta je met beide benen op de grond. Je schat je gesprekspartner goed in op het gebied van waar hij/ zij toe in staat is en je kunt de ander faciliteren met de benodigdheden die er op dat moment toe doen. Ik ben nu sterk genoeg om keuzes voor mijzelf te maken. Heel erg bedankt dat je me hiermee geholpen hebt!
16 november 2015, Henriette Kamp