Ervaringen

Voor ik bij Bernadette kwam, zat ik enorm te dubben over mijn toekomst. Al binnen één gesprek liet Bernadette me inzien waarom ik ooit zoveel van mijn werk hield en op welke stappen ik zou moeten zetten om dat werkplezier weer terug te krijgen. Met goede vragen, concrete oefeningen en oprechte betrokkenheid, hielp me ze over de nodige drempels heen te stappen en te gaan voor mijn droombaan. Ik zou Bernadette aanraden, omdat ze gedegen te werk gaat en ook gewoon een fijn mens is.

Renée van Heeteren

Podcastmaker

Bernadette heb ik leren kennen als een deskundige en betrokken coach. 
Ik heb veel geleerd tijdens onze gesprekken; over mezelf, grenzen, zelfreflectie en situaties te evalueren vanuit een realistisch en positief perspectief.
 Ze is een prettige gesprekspartner waar je op kunt bouwen. Ze denk graag met je mee om tot goede oplossingen te komen. Zij gaf mij hierin de ruimte om kritisch en openhartig te zijn, wat mij uiteindelijk ontzettend geholpen heeft. 
Dank je wel, Bernadette voor onze gesprekken en de inzichten die je me hebt gegeven.

Wesley Hoek

Sales Specialist

Bernadette kenmerkt zich, in mijn ervaring, als een professionele, kundige, betrokken coach. Ze wist goed af te stemmen op wat ik en mijn proces nodig hadden. Ze volgde soms, soms stuurde ze bij, hield een spiegel voor of gaf een andere weg aan, waardoor er altijd beweging bleef in het proces. Mijn stip op de horizon hield ze continue helder. Bernadette is vriendelijk, benaderbaar en menselijk in haar houding. Het gehele traject heb ik me gesteund, op de goede momenten uitgedaagd en vooral begrepen door haar gevoeld.

Astrid van Gils

Ik liep al tijden met het gevoel dat ik een andere stap wilde gaan zetten in mijn werkende leven, maar pakte hierop niet door. Door een ontdekkingstocht met Bernadette kreeg ik een duidelijk beeld van de stap die ik wilde gaan zetten, namelijk op zoek te gaan naar een andere werkgever, maar wel binnen mijn vakgebied. Vooral haar positiviteit en kundigheid gaven mij een vertrouwd gevoel om deze belangrijke stap te zetten.

Ellen Dijkman - Baas

Adviseur Planning & Control

Omdat ik het gevoel had stil te staan in mijn loopbaan, besloot ik me op te geven voor een loopbaantraject. Bernadette heeft mij op een prettige en feilloos op mijn persoon afgestemde wijze begeleid. Bernadette stelt je in staat om vanuit je eigen denken en kracht de juiste keuzes te maken. Zodoende is het me gelukt om, zowel in mijn werkende – als mijn privéleven de nodige stappen te zetten. Het heeft me een nieuwe baan opgeleverd, iets waar ik al lange tijd naar toe aan het werken was en met de handvatten van Bernadette is mij dit in zeer korte tijd gelukt.
Ik heb veel van Bernadette geleerd en kijk met heel veel plezier terug op de samenwerking.

Mariëlle Manesse

Bestuurs- en directiesecretaresse

Na een moeilijke periode eind 2020 op mijn werk belandde ik begin 2021 thuis met burn-out gerelateerde klachten. Via de verzuimcoördinator van het bedrijf ben ik in contact gekomen met Bernadette. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik me meteen om mijn gemak en zijn we in het voorjaar 2021 een coachingstraject gestart.

Bernadette heeft me geholpen om mijn valkuilen in kaart te brengen en door middel van praktische oefeningen en het aanreiken van de juiste tools hier op een andere manier mee om te gaan.

In de loop van dat jaar ben ik me sterker gaan voelen en zowel in werk als privé een persoonlijke groei doorgemaakt.

Bernadette is een fijne doortastende coach. Ze luistert goed en heeft duidelijke interesse in het verhaal achter de persoon om hierop haar kennis toe te passen. Zij heeft mij geweldig geholpen om tot inzichten te komen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt.

Peter Jansen

Medewerker Planning & Control

Helaas heb ik afscheid moeten nemen van mijn baan waar ik 26 jaar heb gewerkt en daar diverse functies heb bekleed. Vanwege diverse reorganisaties toen steeds meer afdelingen en verantwoordelijkheden erbij gekregen en dit heeft ertoe geleid dat al dit werk me te veel werd en ik ook niet meer kon doen wat ik echt leuk vond. Na diverse gesprekken bleek dat ik niet meer terug kon naar mijn oude vertrouwde baan, het werk alleen nog meer zou worden en er ook geen andere functie binnen het bedrijf kon worden aangeboden.

In overleg hebben we toen afscheid van elkaar moeten nemen.

Ik was zeer teleurgesteld, gefrustreerd, vol ongeloof, boos en was mijn zelfvertrouwen kwijt.

Door personal coaching te volgen heb ik mijn krachten weer teruggewonnen en het zelfvertrouwen teruggevonden. Dit alles heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik nu een hele leuke goede baan heb met fijne collega’s in een branche die vooruitstrevend is!

Deze coaching was geen standaardpakket, maar gericht op mij afgesteld. Er is oriëntatie op werk en arbeidsmarkt ingezet middels het inzichtelijk maken van kwaliteiten, valkuilen, talenten, werkwaardes, interesses en beroepsmogelijkheden. We hebben hier diverse oefeningen en tests voor gebruikt. Tevens hebben we mijn CV en Linked In profiel verbeterd en heb ik feedback gekregen op sollicitatiebrieven.

Anoniem

Anoniem

Projectmanager

Een aantal jaren geleden was ik vastgelopen door een burn-out. Bernadette heeft me op een prettige, warme, uitnodigende maar zeker ook op stevige en non-nonsense manier begeleid in het proces. Bernadette is een fijne gesprekspartner, aandachtig, analytisch, daadkrachtig en prikkelend wist zij door te prikken tot de kern.

Het belangrijkste resultaat dat ik heb behaald is dat ik niet in mijn gebaande paden ben blijven kijken. Maar dat ik juist ben gaan uitproberen en mijn persoonlijke proeftuin heb gecreëerd. Bernadette was door haar rust, vakkennis, lichtheid, maar op de juiste moment stevig en doortastend met een vleugje humor een veilige haven voor mij. Die het mogelijk maakte om dit durven én te doen toen ik dit nodig had.

Het heeft er mede aan geholpen dat ik echt anders in het leven sta, bewuster en een rijker leven leef. Uiteindelijk heb ik een carriere-switch gemaakt en ben ik het ondernemerspad ingeslagen. Ik heb een prachtige fotostudio in Tilburg en gespecialiseerd in Personal Branding fotografie voor ZZP’ers en MKB. Het leuke is dat ik de foto’s voor de website van Bernadette’s bedrijf heb mogen maken!

Ik gun iedereen ‘een Bernadette’ in hun leven wanneer je op een kruispunt staat. En in mijn ogen is het een gemiste kans als je niet kiest voor the real deal. Niet iedereen kan de juiste vraag stel én luisteren, echt luisteren. Dat kan Bernadette wel.

Bianca van der Veen

Vakfotograaf | Personal Branding, Bianca van der Veen Portraiture

Zet de eerste stap

Maak een eerste gratis en vrijblijvende afspraak om kennis te maken met mij en te ontdekken hoe jij de baan vindt die het allerbeste bij jou past of te leren hoe jij met je stressklachten om kunt gaan.