Loopbaancoaching

Voorkom dat je nog jaren met deze vragen rondloopt, jezelf frustreert of je ontevreden voelt.

Start met een loopbaancoachingstraject

Je hebt al een tijdje dezelfde baan en bent niet tevreden. Je vraagt jezelf af, wil ik deze baan de komende jaren of de rest van mijn loopbaan doen? Zijn er nog andere banen die bij mij passen? Heb ik ooit wel de juiste loopbaankeuze gemaakt?

Jouw verlangen

Een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat

Werk waar je blij van wordt

Weten wat jouw kernkwaliteiten en talenten zijn

Inzicht in jouw echte interesses

Ontdekken wat jouw werkwaardes zijn

Zicht op jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Een arbeidsmarktrelevant cv

Een wervend Linked In profiel en weten hoe je hier mee kan werken

Tips voor een goede sollicitatiebrief

De kracht van netwerken ontdekken en hier goed in worden

Goed voorbereid naar een netwerk – of sollicitatiegesprek gaan en de baan krijgen!

Ik kan je door loopbaancoaching helpen met het inzichtelijk krijgen van jouw kernkwaliteiten, interesses, werkwaardes en jouw passie op werkgebied.

Resultaat

Ik help je je talenten, kwaliteiten en passie te ontdekken en daarmee de baan te vinden die bij je past. Daarnaast kan ik je helpen binnen je werk of in je privéleven om te gaan met stress en een burn-out te voorkomen.

Dit krijg je

We starten met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek waarin we bespreken wat jij verlangt en waar jij hulp bij kunt gebruiken. Ik schat dan in hoeveel sessies er nodig zijn; als je alles afneemt zijn dat er maximaal 8.

In het traject beantwoorden we de vragen “wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?” door oefeningen, testen en vooral door met elkaar in gesprek te gaan. Want uiteindelijk zit alle informatie in jezelf en is het aan mij jou de juiste vragen te stellen.

Ik werk graag met Kernkwadranten van van Ofman, een 360 graden feedback, testen van LDC, maar zet ook Biografische Loopbaancoaching in of het maken van een moodboard. We kijken wat het beste bij jou en jouw vraagstelling past.

De gesprekken kunnen op mijn kantoor in Breda plaatsvinden en ook online.

Een compleet loopbaantraject

Waar je aan het eind weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt en alle tools op zak hebt om die ene leuke baan te vinden kost je € 750,00. Dit is inclusief BTW als je het zelf betaalt en exclusief als je werkgever betaalt. Facultatief mijn expertise en begeleiding inzetten kan ook. Ik maak dan een offerte op maat.

Wil je weten welke baan echt bij jou past?

Dan kan dit loopbaantraject je helpen. Neem contact met me op door onderstaande button aan te klikken.