Stress en
burn-outcoaching

Je zit niet lekker in vel en dat heeft z’n uitwerking in je werk en ook privé.

Start met stress en burn-outcoaching

Je slaapt minder goed of kun jezelf niet meer goed concentreren. Misschien heb je je zelfs al ziekgemeld en voel je je uitgeblust. Alles is te veel en je energiepeil is tot het nulpunt gedaald. Je voelt je gespannen en misschien ook wel angstig. Je voelt dat als je nu geen actie onderneemt, je steeds verder van jezelf verwijderd raakt.

Jouw verlangen

Je wilt je weer fijn voelen en de energie weer door je lijf voelen stromen

Je wilt inzicht krijgen in jouw patronen en deze doorbreken of loslaten

Je wilt je weer kunnen ontspannen

Je wilt voorkomen dat je je ziek moet melden of je wilt juist weer die stap terug maken naar je werk

Je wilt weer van het leven genieten

Ik kan je helpen met het verkrijgen van inzicht in jouw patronen en het loslaten hiervan met als doel dat je weer lekker in je vel komt te zitten,

Resultaat

Je krijgt inzicht in jouw hardnekkige patronen en gewoontes en weet hier anders mee om te gaan

Je kunt je signalen herkennen en leert hiernaar te luisteren

Je weet wat jouw triggers en stressgevers zijn en weet hoe je dit om kunt buigen

Je kunt beter voor jezelf zorgen door inspanning met ontspanning af te wisselen en de juiste balans voor jezelf te vinden

Dit krijg je

We starten met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt bij mij en met vertrouwen het traject met mij ingaat. Als dit zo is, maak ik een offerte voor 10 gesprekken die we bij voorkeur live voeren op mijn kantoor in Breda. Online behoort ook tot de mogelijkheden.

Na goedkeuring van de offerte, starten we met een uitgebreide intake volgens het Analysemodel Stressgerelateerde Problematiek.

Vervolgens wordt de begeleiding volgens het Dynamisch Fasenmodel ingezet waarbij ik gebruik maak van diverse (systemische) oefeningen en opdrachten. Daarnaast zet ik de Sedona Loslaatmethode in.

Het coachingstraject

Je energie weer terugvinden, weten hoe je dit kunt behouden en weer vol vertrouwen je werk kunt oppakken. Tien gesprekken van 60- 75 min om dit te bereiken kosten € 1.050,00. Dit is exclusief BTW voor jouw werkgever en inclusief als je het zelf betaalt.

Wil je je balans terugvinden en weer energie door je lijf voelen stromen?

Deze coaching bij stress en burn-outklachten kan je hiermee helpen. Neem contact met me op door onderstaande button aan te klikken.